Det finns olika sätt att nå ut med sitt budskap om man har funnit sin röst och det har jag gjort. Jag är en 35-årig småbarnsmamma med ambition att inspirera alla som vill läsa eller lyssna till att förändra världen från sin egen lilla vrå. Alla kan inte göra allt, men alla kan göra något. Det är därför denna bloggen existerar. Här vill jag skriva om mina tankar kring mode, vardag och shopping ur ett miljövänligt perspektiv.

Jag älskar återbruk och att shoppa second hand, samtidigt som jag brinner för att skapa egna kläder av återvunnet material. Vi behöver alla ifrågasätta dagens konsumtionssamhälle och vad vår slit- och slängkultur gör med vår miljö och planeten i stort. Ur diskussion och perspektivbyte föds utveckling och ny kunskap. Jag vill inspirera och inspireras samtidigt som jag delar med mig av mitt liv på en återbrukande liten gård på landet där jag bland annat både virkar, stickar och skapar en hel del plagg själv.

Följ med mig på en resa för att se det lilla i det stora. All förändring börjar någonstans och med tankens och viljans kraft kan vi åstadkomma ett hållbart samhälle tillsammans. För mig innebär detta att omfamna min vrå av världen och att även resa miljövänligt, odla miljövänligt och att konsumera med eftertanke. Överkonsumtion är ett ämne som kommer att dyka upp en del på bloggen samt cirkulärt mode och att älska sig själv som man är. Se över din livsstil tillsammans med mig för att långsiktigt minska vår klimatpåverkan.